Sanitair

Goed kitwerk is in natte cellen van groot belang. Waterdichte voegen helpen om vochtschade te voorkomen. Bovendien hebben ze een esthetische functie.
Lees meer »

Bouwkundig

Met onze jarenlange ervaring in de bouwwereld bieden we voor elk project de juiste oplossingen voor afdichten van bouwkundige kitvoegen.
Lees meer »

Mileu en Infra

Afdichtingsystemen voor milieu, infra en industrie vragen vaak om extra aandacht in de advisering en product keuze. Voegen worden veelal blootgesteld aan chemicaliën, olie, vetten of bijvoorbeeld organische stoffen.
Lees meer »

Marine

Kitwerkzaamheden voor de scheepvaartindustrie vragen vaak om extra aandacht. door onze ervaring kunnen wij elk project aan.
Lees meer »

Voedingsindustie

Speciaal voor afdichtingtoepassingen in de voedingsindustrie biedt kitbedrijf Kit-afdichtingen.nl een oplossing door toepassing van producten die voldoen aan de HACCP norm.
Lees meer »

Inspectie

Voorkom onnodige teleurstelling, schade en kosten door het op tijd inplannen van een kitvoegen inspectie.
Lees meer »

Wij zijn u graag van dienst! 0517 641120 info@kit-afdichtingen.nl

Tegelwerk

Het afvoegen met epoxy van industriële vloeren en wanden waarvoor een grote mechaniche weerstand en bestandheid tegen inwerking van zuren vereist is.
Lees meer »

Chemisch belastbaar

2-componenten voegen epoxy is bestand tegen zware belasting door hoge waterdruk, extreme temperaturen, of agressieve zuren.
Lees meer »

Zwembaden

het afvoegen van zwembaden met epoxy is bij uitstek geschikt voor baden met thermaal of brak water..
Lees meer »

© 2009 - 2019 Kit- en Epoxyvoegbedrijf Kit-afdichtingen.nl