Kitbedrijf

Bent u op zoek naar een ervaren kitbedrijf? Zoek dan niet verder. Bij Kit-afdichtingen bent u op het juiste adres. Wij hebben met ons bedrijf Kit-afdichtingen reeds jarenlang ervaring met kitwerk en epoxy vakwerk. Al onze kitters zijn vakbekwaam en gedreven. Hierdoor bent u zeker van de hoogste kwaliteit. Onze kitters zijn zeer gedegen opgeleid en zien zelf het kitwerk als ambacht. Met veel plezier worden alle projecten afgerond door onze kitters.

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie of advies wenst. Wij denken graag met u mee!

Gespecialiseerd kitbedrijf

In de loop der jaren ons kitbedrijf uitgegroeid specialist op het gebied van kit-afdichtingen en epoxy voegwerk. Anno 2019 is Kit-afdichtingen met ruim 15 kitters uitgegroeid tot een van de grotere kitbedrijven in Nederland. Onze applicateurs zijn gedegen opgeleid en uitgerust met eersteklas materialen. Daarnaast werken onze applicateurs met  de nieuwste technieken en zijn wij een  VCA** gecertificeerd kitbedrijf. Kennis, kunde en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden bij ons kitbedrijf.

Werkgebied

Wij zijn van oorsprong een Fries bedrijf, maar werken door heel Nederland. Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Bekijk de werkgebieden waar wij werkzaam zijn. Wilt u meer informatie over kitwerk of epoxy vakwerk? Neem dan gerust contact met ons op.

Kit-afdichtingen

Kitbedrijf Kit-afdichtingen.nl is gespecialiseerd in het aanbrengen en vernieuwen van kit- en epoxyvoegen op een professionele manier. Op basis van onze jarenlange ervaring op het gebied van voegafdichting kan Kit-afdichtingen.nl al uw kit- en epoxyvoegwerk voor u uitvoeren.

Neem contact op

Klus aanmelden

Heeft u een klus die u liever door een ervaren kitbedrijf wilt laten uitvoeren? Wij helpen u graag. Vraag hieronder een offerte aan voor uw klus. Geheel vrijblijvend. Wij nemen vervolgens binnen een werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Klus aanmelden

Heeft u een vraag?

Schroom niet om te bellen, mailen of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Stuur ons een e-mail
Neem contact op

Direct contact

Wilt u direct met ons in contact komen? Bel dan onderstaand nummer en één van onze medewerkers zal u helpen.

0517 641 120