Terug naar het overzicht

Gezocht: leerling kitters en ervaren kitters in Noord-Nederland

Ben je op zoek naar een leuke baan in Noord-Nederland bij een hecht team van kitters? Kom dan werken bij Kit-afdichtingen.nl. Wij zijn zowel op zoek naar leerlingen én ervaren kitters die ons team komen versterken. Bel/app Ada op 06-19995020 of stuur een mailtje naar info@kit-afdichtingen.nl

Wij zorgen dat je goed wordt begeleid om het kitvak te leren. Bij ons krijg je de tijd om je te ontwikkelen. Hierdoor weet je binnen enkele maanden hoe voegen professioneel worden afgedicht in de bouwsector, industrie en bij particulieren door heel Nederland.

Voor de vacature van kitapplicateur of leerling kitter vinden wij bepaalde zaken belangrijk. Zo vinden wij het belangrijk dat je zorg draagt voor je werk en toeziet op een correcte wijze van uitvoeren van de werkzaamheden met de daarvoor bestemde gereedschappen.

Daarnaast vragen wij minimaal LBO of gelijkwaardige combinatie van opleiding/kennis. Wij zijn VCA-gecertificeerd en bieden jou de mogelijkheid om je VCA-diploma te behalen. Bij Kit-afdichtingen wij het belangrijk dat je blijft doorontwikkelen. Het volgen van (interne) opleidingen/cursussen behoort daarom dan ook tot de mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op of bel Ada op 06-19995020 of stuur een mailtje naar info@kit-afdichtingen.nl