Kitwerk sanitaire ruimtes / tegelwerk

Tegelwerk

Een mooie kitvoeg is vaak de "finishing touch" van een sanitaire ruimte. Daarom gebruiken wij alleen producten van top kwaliteit die verkrijgbaar is in meer dan 1001 kleuren, en zit uw kleur daar niet tussen? Dan kunnen we die op RAL kleur laten maken Daarnaast hebben wij de nodige ervaring om uw tegelwerk strak en vakkundig af te dichten, zodat u jaren zorgeloos plezier kunt hebben van u Badkamer

Een kitvoeg in sanitaire ruimten blijft een onderhoudsvoeg, in verband met de combinatie van ventilatie en vocht. In de meeste gevallen is ventilatie in sanitaire ruimten onvoldoende, waardoor er schimmelvorming op de kitvoegen ontstaat. Als deze niet tijdig wordt verwijderd zal deze in de kitvoeg trekken, waardoor dit niet meer te verwijderen is. Schimmelvorming groeit het snelst bij hoge luchtvochtigheid, dus zorg voor goede ventilatie.

Wij brengen de kitvoegen aan in een hoek van 45 graden waardoor er geen water op de kitvoegen blijftstaan en de schimmels minder kans krijgt om zich te hechten aan de kitvoegen.

INSPECTIE SANITAIRE RUIMTE:

De kitvoegen die worden aangebracht bij baden en douches kunnen na verloop van tijd vuil en zwart worden. Schimmelvorming op de kitvoegen, vind meestal zijn oorzaak in het achterblijven van zeepresten en kalk op de kitvoeg. Dit, in combinatie met onvoldoende ventilatie, zorgt ervoor dat er schimmelvorming optreedt.

Het vervangen of repareren van al uw kitvoegen is geen eenvoudige klus. Een professioneel strak afgekitte ruimte voorkomt lekken en is een lust voor het oog!

Het onderhouden van de kitvoegen komt er in de praktijk op neer dat de voegen op gezette tijden worden gecontroleerd en zonodig gerepareerd.

Hierbij moet er gelet worden op:

• onthechting en/of scheurvorming
• beschadiging en/of verwering
• aantasting en/of schimmels
• algehele staat van onderhoud van de omringende constructiedelen

Daar waar de kitvoeg niet meer naar behoren functioneert, zal al dan niet plaatselijk een reparatie moeten worden uitgevoerd.

Heeft u een vraag?

Schroom niet om te bellen, mailen of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

E-mail ons
Contact

Direct contact

Wilt u direct met ons in contact komen? Bel dan onderstaand nummer en één van onze medewerkers zal u helpen.

0517 641 120